PS2HARDCORE

Forum użytkowników PlayStation
Home Page FAQ Team Search
  Zarejestruj
Zaloguj 
Wątki bez odpowiedzi Aktywne wątki  

Usuń ciasteczka

Strefa czasowa: UTC + 1




New Topic Post Reply  [ Posty: 8 ] 
 
Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
 Tytuł: HITMAN 2
PostNapisane: 13 lis 2018, o 09:36 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23785
gadu: 818467


Kolejna część przygód przesympatycznego agenta, który profesjonalnie zajmuje się likwidacją niepożądanych osobników.
Gra pojawia się jakoś bez specjalnego echa i w zasadzie po rozczarowaniu jaką była część poprzednia wcale to nie dziwi. Poprzedni Hitman był dobrą grą z uwagi na gameplay, ale też pustą, kompletnie brakło solidnego uzasadnienia dla tego co w grze robiliśmy. Po prostu, stara dobra mechanika wciąż była ok, ale fabuła była cienka jak Xbox lineup w tym roku.

Hitman 2 można przetestować za darmo. Prolog jest dostępny za 0zł na PlayStation Store.
https://store.playstation.com/pl-pl/pro ... -st-165925


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: HIRMAN 2
PostNapisane: 13 lis 2018, o 11:00 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12921
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Wchodząc w temat myślałem, że to jakaś o dziwno nowa marka, która zainteresowała MG :>>


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: HITMAN 2
PostNapisane: 13 lis 2018, o 12:26 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23785
gadu: 818467
Już poprawione :>>


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: HITMAN 2
PostNapisane: 13 lis 2018, o 13:28 
Avatar użytkownika
Origami Kidler

Dołączył(a): 11 sie 2004, o 15:42
Posty: 7013
Lokalizacja: Katowice
MechanicalGod napisał(a):
Już poprawione :>>


Już myślałem że celowy zabieg. :>>


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: HITMAN 2
PostNapisane: 13 lis 2018, o 13:55 
Avatar użytkownika
padołamacz

Dołączył(a): 5 sie 2004, o 23:56
Posty: 3517
Lokalizacja: pyrlandia
gadu: 0
Dzieki za info ze jest bezplatny prolog.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: HITMAN 2
PostNapisane: 17 lis 2018, o 13:50 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23785
gadu: 818467
Jeszcze nie grałem, ale znalazłem w Internecie porównania z których wynika, że druga cześć prezentuje się gorzej niż poprzednia. Oni naprawdę potrzebują nowego silnika.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: HITMAN 2
PostNapisane: 17 lis 2018, o 14:03 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12921
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Z tą grą jest tak. Wyszedł Absolution, który namieszał było o nim głośno-był IMO genialny. Hołota marudziła, że to nie to. że to nie tamto. Ok więc chłopy się ugięli i znów wrócili do wyjebania fabuły, (która przecież była tak cholernie przeszkadzająca), przez co gra straciła na spójności i adrenalinie na rzecz? no właśnie nie wiem pisania sobie scenariusza w bani?. O Absolution było głośno, o Hitmanie jeszcze na dodatek pociętym epizodami umiarkowana ciszaaaa. Trochę jak zwykle bełkotu, ale generalnie szału nie ma. Teraz kolejna cześć chyba w ten sam deseń i znów zero mam na to ciśnienia. Widzę, że skutecznie frajerstwo pozbawiło mnie radość z grania w tą grę przez swoje skamlenie, że Absolution to nie Hitaman-czego osobiście nie pojmuję jak można wogóle tak bredzić. Prędzej chyba skusze się na zapowiedziany remake Blood Money :>>


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: HITMAN 2
PostNapisane: 17 lis 2018, o 20:37 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23785
gadu: 818467
Odpaliłem prolog i jest to ta sama gra co poprzednia cześć. O co tu chodzi? Te same misje i te same cutscenki...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Szukaj:
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
New Topic Post Reply  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron