Czas leci, leci, a moje problemy z konsolą dalej są
Po rozmowach z Saturnem otrzymałem informację, że dostanę nową konsolę, "NOWĄ", Wielokrotnie mówiłem, że nie wyobrażam sobie innej opcji, ponieważ konsola wróciła uszkodzona. Problem w tym, że PRAM odesłał konsolę "Odnowioną". Odpalam sprzęt, a tam jakiś profil i gra
Konsola działa mniej więcej tak przy każdej grze
Co ciekawe, wielu internautów sądzi, że to normalne, ale zacząłem szperać i wychodzi na to, że nie do końca. Po prostu są konsole głośne i ciche, jakby sobie Sony zrobiło zabawę jak z kolorami obudowy

PRAM też mówi, że to normalna praca konsoli, już sam głupieje, bo mam wrażenie, że moja premierowa konsola, głośno chodziła tylko podczas grania w Killzone, w reszcie cisza.
No więc póki co konsola leży w domu, już miałem temat odpuszczać, bo dwa miesiące to w chuj czasu, a i siedzę głównie teraz w Warszawie, to nie mam czasu na kolejne reklamacje, ale moja kobieta ma twardy charakter i już przeklina telefonicznie Saturna i domaga się zwrotu kasy

No bo w sumie wprowadzali ciągle w błąd, miała być nowa konsola, z nową gwarancją, a dostałem odnowioną, używaną, z kontynuacją tej samej gwarancji. Decyzja w poniedziałek