PS2HARDCORE

Forum użytkowników PlayStation
Home Page FAQ Team Search
  Zarejestruj
Zaloguj 
Wątki bez odpowiedzi Aktywne wątki  

Usuń ciasteczka

Strefa czasowa: UTC + 1




New Topic Post Reply  [ Posty: 16 ] 
  Drukuj
Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2011, o 10:59 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
Czyli nie piszemy tutaj o tym jak zdobyć trofeum w grze x, tylko o samych trofeach. Jak działają, ile experience dają, itp itd.

Mam pierwsze pytanko. Ktoś zwrócił może uwagę na to, że jak wchodzimy w "katalog" z trofeami jakiejś gry to w niektórych tytułach mamy jeszcze podkatalog z tą samą grą a w niektórych nie. Mam wrażenie, że to jest tylko w nowych grach. np . w MK9


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2011, o 11:55 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12964
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Nie zauważyłem czegoś takiego. Jak w chodzę w grę to mam tylko spis trofeów. Nie widziałem aby był jeszcze jakiś podkatalog.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2011, o 12:49 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
chyba już wiem o co chodzi,
w KillZone 3 też tak jest.

Wchodzę w trofea KillZone3, zamiast pojawić się trofea tu pojawiają mi się dwa katalogi z trofeami "Killzone3: i "Zawartość do pobrania", wygląda na to, że teraz tak w grach będzie jak chciałem, trofea z dodatków mają swój oddzielny katalog.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2011, o 15:01 
Avatar użytkownika
Brutal Legend

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 14:59
Posty: 4353
Właśnie skończyłem Uncharted1 na HARD, aby zdobyć CRUSHING. (przedtem miałem wszystkie trofea odblokowane oprócz tych za przejście gry na HARD i CRUSHING). Ok, po skończeniu gry wskoczyło trofeum za HARD. Sprawdzam listę trofeów z poziomu menu konsoli i co? Przy Uncharted mam 8% i widnieje tylko zdobyte trofeum za HARD. WTF!? Spotkał się ktoś z podobną sytuacją? Żadne inne trofea na liście nie są odblokowane mimo, że w trakcie przechodzenia nie mogłem żadnego skarbu znaleźć (wszystkie zebrane), nie wpadały również trofea za ilość zabitych przeciwników daną bronią. hmmm


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 19:44 
Avatar użytkownika
Samanosuke

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:36
Posty: 715
A przechodziłeś na tej samej konsoli? Poczekaj na PSN i zsynchronizuj trofea.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 19:46 
Avatar użytkownika
Brutal Legend

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 14:59
Posty: 4353
Na innej.

Damn, no to nie ma co się brać za Crushing w takim razie. grrr


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 20:00 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12964
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
speed3r napisał(a):
Na innej.

Damn, no to nie ma co się brać za Crushing w takim razie. grrr


jeżeli grałeś na innej konsoli to co się dziwisz, że nie masz innych trofeów? Możesz normalnie grać, jak będzie PSN to zsynchronizuje trofea z serwera Sony. Oczywiście jeżeli grasz na tym samym koncie.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 20:23 
Avatar użytkownika
Brutal Legend

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 14:59
Posty: 4353
Dziwie się, bo od czasu zmiany konsoli wielokrotnie synchronizowałem swoje trofea i nigdy nie było problemu. Dopiero teraz jak po pół roku włożyłem Uncharted do czytnika to pojawiły się te kwiatki.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 20:36 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
musisz wsadzić płytę z grą by zarejstrować trofea w konsoli, potem synchronizujesz.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2011, o 18:52 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12964
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Zastanawialiście się kiedyś kto i jaki ma najwyższy poziom trofeów na PSN?. Nie? to teraz już wiecie?:

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2011, o 21:31 
Avatar użytkownika
pornstar

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:27
Posty: 607
O masakraa :D

Ja to przy nim cieńka dupa jestem hehehe. W Polsce mamy kozaków, którzy mają po ponad 100 platyn :)

ps. zajebisty avatar - skąd mozna mieć takiego wściekłego Kratosa??


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2011, o 21:33 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
a to wyszło tyle gier z trofeami by nabić taki level? :brew:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2011, o 22:26 
Avatar użytkownika
pornstar

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:27
Posty: 607
To są kolesie którzy grają w te same tytuły ale z innych regionów. Np jakaś gówniana składanka Segi z Usa, Europy itd. Troszkę sie chyba w tym zatracił chłopak :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2011, o 23:17 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12964
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Jak się okzało, czego pewnie nie widzieliście, podobnie jak ja, że max. level był 50. Sony zdecydowało się na podbicie tego limitu :>> . Z drugiej strony nie wiem wogóle po co jakiś limit. Pasek typa. Nie wiem co to za gość, ale on już gra w Arkham City.:

http://www.youtube.com/watch?v=z2-T7fMG ... r_embedded

Obrazek

ps. Hakoom pisze, że te trofea są bez cheatowania. Jeden z kolesi po akcencie wnioskuje, że azjata, którego wynik tez jest imponujący stara się udowodnić, że jest inaczej. Sam przyznaje, że zhakował trofea do 6 gier i twierdzi, że hakoom to zwykły oszust.
http://www.youtube.com/watch?v=cok6U8OF ... re=related

Czy jest możliwe dojście do 50lev. i z robic tyle platyn w 3 lata? Szczerze wątpię.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2011, o 23:37 
Avatar użytkownika
pornstar

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:27
Posty: 607
Nie mam pojęcia, ale moim zdaniem to nieosiągalne. Koleś musiałby z domu nie wychodzić. Na jego forum ktoś go spytał czym się zajmuje i ile ma lat. Powiedział że 27 i gra w gry. Ci go spytali czy jest bogaty czy pracuje w domu. A ten że jego pracą jest robienie trofeów. Robi ludziom platyny za kasę i to całkiem sporą. Kurwa jaka żenada, co za frajda mieć pucharki zrobione przez kogoś??? Dramat.

Koleś jest z Bahranu, czy z czegoś podobnego. Już patrzę na Twój filmik McG

edit: ja jebie, wipeouta za 300 dolców robi. świat schodzi na psy :D kto się na to łapie, masakra jakaś

swoją drogą, ten koleżka znieść nie może że jest słabszy hehe. pewnie dniami i nocami śledzi każdego trofeum tego typa i sprawdza godziny :D popłakałem sie zjednego komentarza pod filmikiem. Patrzcie na odpowiedź azjaty :D

"You hacked a video game to get trophies (like many cocksuckers do) and you're coming down on another hacking faggot for doing the same thing? Who the fuck are you to talk, dumbass? This "Hakoom" cunt is a pathetic homo, but you're equally as bad 'cause you're just like him/her/them.

Get out & play a sport, go to the beach, volunteer or just get laid...it's more fun than worrying about that weak fuckin parasite hakoom. Ya dig?
TRUTH4IDIOTS 1 miesiąc temu 7

ODPOWIEDŹ AZJATY

@TRUTH4IDIOTS I got sports champ plat and it's like real sport and now I bought EA Active 2 which makes you fit , like you're in a gym so I don't need to go outside
vaiozero 1 miesiąc temu

hahaha

idąc tym tokiem rozumowania - widziałem ostatnio film porno, nie potrzebuje więc seksu z kobietami :D


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2011, o 15:41 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
McG napisał(a):
. Pasek typa. Nie wiem co to za gość, ale on już gra w Arkham City.:

no niektórzy w to już grają... chyba MiHu już gra, SoQ już gra... są wersje prasowe, które wychodzą sporo wcześniej.

McG napisał(a):
ps. Hakoom pisze, że te trofea są bez cheatowania. Jeden z kolesi po akcencie wnioskuje, że azjata, którego wynik tez jest imponujący stara się udowodnić, że jest inaczej. Sam przyznaje, że zhakował trofea do 6 gier i twierdzi, że hakoom to zwykły oszust.


Dla mnie te dywagacje czy ktoś mi kompletnie obcy cheatował czy nie przy trofeach są totalnie pozbawione sensu. Co mnie/was to obchodzi?
Patrząc z innej strony na to, to totalny obciach mieć 55lvl w tym momencie.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Szukaj:
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
New Topic Post Reply  [ Posty: 16 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron