PS2HARDCORE

Forum użytkowników PlayStation
Home Page FAQ Team Search
  Zarejestruj
Zaloguj 
Wątki bez odpowiedzi Aktywne wątki  

Usuń ciasteczka

Strefa czasowa: UTC + 1




New Topic Post Reply  [ Posty: 7 ] 
 
Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 sty 2009, o 22:04 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
Odkąd beta stała się betą publiczną zalogwanie się do HOME w moim przypadku graniczy z cudem. Zdarzają się dni, że działa całkiem nieźle (tak było w ubiegły weekend i mogę się zalogować - wtedy działa jak burza), generalnie jednak jest masakra.
Nie dość, że nie można się połączyć, nieudane logowanie zamula konsolę na kilka minut. Ostatnio zaczęło nawet doprowadzać do tego, że konsola przestaje odpowiedać - zawiesza się :|
Poprawki które wyszły nic nie dały. Jest klęska pod tym względem. Paradoxalnie, osoby, którym się HOME nie podoba logują się bez problemu (tylko po co skoro im się nie podoba? :>> ). Mi się podoba to taki chuj, dostać się tam nie mogę.
Errory pojawiają się różne, ale sytuacja jest zawsze identyczna.
Na Initialisation bądź na Signing in przestaje się kręcić ikona WWW i konsola staje :/
Errory różne, komentarz ten sam "Connection to the server was lost".
I tyle.
Straciłem już cierpliwość i nie próbuję tak często jak na początku, może łatwiej, może nie się zalogować - efekt ten sam. Odpalić HOME mogę od czasu do czasu jak mi los pozwoli :>>


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2009, o 07:01 
Avatar użytkownika
Metal Mutant

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 14:06
Posty: 2169
Lokalizacja: Silent Hill
Ja tez logowalem sie bez wiekszych problemów. Zauważyłem (moze mi sie tylko wydaje), ze lepiej jest sie najpierw zalogowac do PlaystationNetwork a dopiero pozniej uruchomic Home. W kazdym razie potwierdza sie, ze osoby, ktorym sie nie podoba Home nie maja takich problemow :>> . Mi sie nie podoba do tego stopnia, ze wywaliłem z dysku - niepotrzebnie rezerwowalo mi 3GB.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2009, o 09:49 
Avatar użytkownika
Samanosuke

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:36
Posty: 715
Mi po instalacji zalogowało się bez problemów, później może ze 2 razy się udało. Ale się tym specjalnie nie przejmuję.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2009, o 10:52 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
Wydaje mi się, że pierwsze logowanie ma priorytet. Próbowałem się zalogować na wszystkich kontach jakie mam utworzone w XMB, i za każdym razem było tak - pierwsze logowanie poszło bez problemu. Albo zbieg okoliczności, albo celowy zabieg ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2009, o 10:25 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
No wreszcie coś się ruszyło, sytuacja uległa poprawie, coraz częściej udaje mi się wbić do Sony na chatę :>>


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2009, o 08:26 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23835
gadu: 818467
MechanicalGod napisał(a):
No wreszcie coś się ruszyło, sytuacja uległa poprawie, coraz częściej udaje mi się wbić do Sony na chatę :>>

Problem powrócił hahaha


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2009, o 11:16 
Avatar użytkownika
Origami Killer

Dołączył(a): 11 sie 2004, o 15:42
Posty: 7056
Lokalizacja: Katowice
Jeszcze nie miałem z tym żadnego problemu, ale tak obczaiłem parę miejscówek i stwierdziłem że to nie dla mnie, nudzi mnie te łażenie, no i nie ma tam nic ciekawego na obecną chwilę :szlug:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Szukaj:
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
New Topic Post Reply  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron