PS2HARDCORE

Forum użytkowników PlayStation
Home Page FAQ Team Search
  Zarejestruj
Zaloguj 
Wątki bez odpowiedzi Aktywne wątki  

Usuń ciasteczka

Strefa czasowa: UTC + 1




New Topic Post Reply  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę
1, 2, 3, 4, 5 ... 9
 >> Następna strona 
 
Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
 Tytuł: GRY z PStore
PostNapisane: 28 sty 2008, o 14:11 
True Ogre

Dołączył(a): 6 lip 2005, o 13:50
Posty: 2686
Lokalizacja: Pyrlandia
gadu: 0
Tak sobie ostatnio myslalem, czy ktos z forum bylby chetny sie zlozyc na kilka gierek z PSS? Ogolnie to podchodze z dystansem do mini gierek, ale slyszalem ze Pixel Junk Monsters jest dobre to sprawdzilem. I tu mile zaskoczenie, mialem niezly ubaw :D Moze czas zmienic poglady :brew:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 14:16 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12980
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Nowy Super Stardust HD jest dobry-świetna muza. Będzie kilka perełek, nie wątpię w to.
ps. co masz na myśli pisząc złożyć?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 14:58 
Avatar użytkownika
Tekken Lord

Dołączył(a): 6 lip 2005, o 16:27
Posty: 4555
Lokalizacja: Szczecin
Ma na myśli dzielenie się grami z PSS. Ja mam Super Stardust HD i Pain - nie polecam tego drugiego. Dzisiaj wciągnę Locoroco.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 19:16 
Avatar użytkownika
dekapitator członków

Dołączył(a): 5 kwi 2005, o 13:00
Posty: 1422
Lokalizacja: Beskidy
ja bym mógł sie sciepan na street fighter puzzle :D aczkolwiek kwestia zastanowienia sie :]


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 19:52 
Avatar użytkownika
Samanosuke

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:36
Posty: 715
na Puzzle fightera mógłbym się zrzucić :D a nikt nie wspomniał o Super Rub a Dub, a była to wkońcu pierwsza gra na PS3 w jaką grałem i mam do niej sentyment :>> może niedługo kupie bo min. wpłaty to podobno 20 zł, kaczki kosztują 11 + Syphon Filter. No i nie bardzo się orientuję, ale jeśli classiców też kupuje się te 5 kopii to mam Populosa. A oprócz tego mam Stardusta HD i Tekkena DR


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 21:15 
dekapitator członków

Dołączył(a): 20 sie 2004, o 00:32
Posty: 1469
Lokalizacja: zikont
Ja łyknąłem TOY HOME i polecam. Dość krótka ale rajcowna gierka. No i pierwszy raz bawiłem się SIXAXISEM w powietrzu z uśmiechem na gębie :szlug:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 21:19 
Avatar użytkownika
dekapitator członków

Dołączył(a): 5 kwi 2005, o 13:00
Posty: 1422
Lokalizacja: Beskidy
jak to panowei jest wkoncu z tymi download'ami hmmm

5x mozna, czy na pieciu konsolach mozna miec dany download, kasujac na jednej konsoli zwalnia sie jedno miejsce z pieciu ? hmmm


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 21:51 
Avatar użytkownika
Origami Killer

Dołączył(a): 11 sie 2004, o 15:42
Posty: 7072
Lokalizacja: Katowice
To jest chyba tak, że można pobrać daną grę 5x ale z jednego online id, czyli jeśli ktoś zapłacił i pożyczy tobie swojego id, to będziesz to mógł ściągnąć także na swojej konsoli, inna opcja byłaby bezsensu :brew:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 22:15 
pOtworny pościarz

Dołączył(a): 14 lip 2005, o 16:40
Posty: 1052
jest tak jak mowisz,kumpel uzyczyl mi T:DRO :smiech2:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, o 22:28 
Avatar użytkownika
Origami Killer

Dołączył(a): 11 sie 2004, o 15:42
Posty: 7072
Lokalizacja: Katowice
Tak jest na xbox live, więc czemu na PSS miałoby być inaczej :szlug:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2008, o 00:43 
True Ogre

Dołączył(a): 6 lip 2005, o 13:50
Posty: 2686
Lokalizacja: Pyrlandia
gadu: 0
Zmienili tylko ilosc dopuszczalnych pobran, ktora wynosi teraz 3.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2008, o 09:02 
Avatar użytkownika
dekapitator członków

Dołączył(a): 5 kwi 2005, o 13:00
Posty: 1422
Lokalizacja: Beskidy
to hujoza z tymu 3x :/


to dajmy na to ze ja zasysne raz, i dwuch kumpli tez po razie, po takiej operacji nie ma opcji zebym znów zasysnal, ale jesli oni wykasuja moje konto i usuna gre? nie bede znow miał tych 2 wolnych zasysniec?
hmmm


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2008, o 10:36 
True Ogre

Dołączył(a): 6 lip 2005, o 13:50
Posty: 2686
Lokalizacja: Pyrlandia
gadu: 0
No nie bedziesz mogl. Masz 3 zassania i tyle. Zrobili ten limit wlasnie dla takich przypadkow, ze ktos usunal sobie przez pomylke gre itd.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2008, o 21:34 
dekapitator członków

Dołączył(a): 20 sie 2004, o 00:32
Posty: 1469
Lokalizacja: zikont
Wyjaśnijcie mi co trzeba "uzyczyc" bo nie łapie :| ...LOGIN I PASSWORD?? :/


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2008, o 22:41 
True Ogre

Dołączył(a): 6 lip 2005, o 13:50
Posty: 2686
Lokalizacja: Pyrlandia
gadu: 0
Tak, login i password.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2008, o 20:01 
Avatar użytkownika
Samanosuke

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:36
Posty: 715
tzn. zmieniasz pass na czas przekazania konta


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, o 18:34 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12980
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Szykuje się nielada gratka. Na PSnetwork trafi GTA i GTAII oraz Street Fighter II Alpha. Kiedy?, na razie nie widaomo.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, o 19:33 
Avatar użytkownika
dekapitator członków

Dołączył(a): 5 kwi 2005, o 13:00
Posty: 1422
Lokalizacja: Beskidy
niezły szał :orgazm:

szkoda ze nei alpha 3 :]


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, o 19:56 
Avatar użytkownika
Samanosuke

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:36
Posty: 715
Napewno Alpha II? ja słyszałem o SF II Turbo HD Remix :D


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 04:05 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12980
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Tubus_ napisał(a):
Napewno Alpha II? ja słyszałem o SF II Turbo HD Remix :D


Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 15:54 
Avatar użytkownika
Size Matters

Dołączył(a): 2 sie 2004, o 13:41
Posty: 12980
Lokalizacja: z zajebistego Szczecina
Capcom ma w swoim kalendarzu wydawniczym na PSN Commandosa 3. Całkiem sympatycznie, chętnie bym popgrał. Tymbardziej, że grafa 2d w tym przypadku się nie zestarzała.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2008, o 18:10 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23857
gadu: 818467
rozumiem, że to działa tylko na PS3? Nie da się nic ściągnać za pomocą PieCa? :smiech2:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2008, o 19:12 
True Ogre

Dołączył(a): 6 lip 2005, o 13:50
Posty: 2686
Lokalizacja: Pyrlandia
gadu: 0
Nie, tylko przez PS3.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2008, o 19:38 
Avatar użytkownika
pad-destroyer

Dołączył(a): 12 paź 2006, o 05:41
Posty: 865
na psp mozna z kompa to tak dla informacji :]


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2008, o 20:29 
Avatar użytkownika
Tekken Lord

Dołączył(a): 6 lip 2005, o 16:27
Posty: 4555
Lokalizacja: Szczecin
Oczywiście, że da się ściągać za pomocą PC. Nie wszystko da się później odpalić.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Szukaj:
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
New Topic Post Reply  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę
1, 2, 3, 4, 5 ... 9
 >> Następna strona 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron