PS2HARDCORE

Forum użytkowników PlayStation
Home Page FAQ Team Search
  Zarejestruj
Zaloguj 
Wątki bez odpowiedzi Aktywne wątki  

Usuń ciasteczka

Strefa czasowa: UTC + 1




New Topic Post Reply  [ Posty: 7 ] 
 
Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 cze 2009, o 15:15 
Avatar użytkownika
kapuściarz

Dołączył(a): 25 lip 2006, o 15:01
Posty: 72
Witam, mam problem z grą Metal Gear Solid 3 - Snake Eater gra jest oryginalna ! Robię obraz ISO Alcohol 52% oraz DVD Decrypter, wgrywam na HDD grę, ustawiam MOD 2 gra działa wszystko OK, wyłącze PS2 itp. gra działa. Na drugi dzień już tylko czarny obraz, pozostałe inne gry działają bez problemu.

Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2009, o 16:17 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23789
gadu: 818467
Skoro masz oryginał wsadź krążek do konsoli i po problemie :P


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2009, o 17:45 
Avatar użytkownika
kapuściarz

Dołączył(a): 25 lip 2006, o 15:01
Posty: 72
Zrobił bym tak jeżeli napęd w mojej konsoli był by sprawny...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2009, o 08:59 
Avatar użytkownika
Metal Mutant

Dołączył(a): 1 maja 2005, o 13:08
Posty: 2095
Lokalizacja: Śląsk
czy mgs 3 nie jest czasem na dual layer ? a może to mgs 2 był ? kurde nie pamiętam hmmm


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2009, o 10:03 
Avatar użytkownika
resident evil

Dołączył(a): 14 mar 2006, o 20:34
Posty: 1206
nie jest, ja mam mgs3 substance (czy jakos tak) na jednej plycie gra, na drugiej multi i jakies dodatki)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2009, o 11:26 
Avatar użytkownika
CHAMPION

Dołączył(a): 31 lip 2004, o 19:41
Posty: 23789
gadu: 818467
MGS3 chodzi z HDD, masz zle stworzony obraz, albo za stara wersje HD LOADERA, ewentualnie, złe ustawienia.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2009, o 18:13 
Avatar użytkownika
kapuściarz

Dołączył(a): 25 lip 2006, o 15:01
Posty: 72
To co mam zrobić ? Parę miesięcy temu gra działała bez problemu, a od tego czasu nie zmieniałem oprogramowanie w PS2.
Teraz zrobiłem jeszcze raz obraz Alcoholem 52% i teraz jest tylko czarny obraz, przez chwile pomiga dioda i na tym koniec, próbowałem na MODE 1, MODE 2, MODE 3 jak i również bez MODE. Bardzo proszę o pomoc bo ta gra naprawdę jest świetna jak sami wiecie.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Szukaj:
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
New Topic Post Reply  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników